Uutuus hoito!

YOUTH PERFECTION                

-Hemmottelevaa superfoodia vartalolle.               

Karpalot ovat uutta superfoodin saralla! Joko myslin tai smoothien joukossa nautittuna näillä pienillä marjoilla saat päivän reippaasti käyntiin. Karpalot kuuluvat mustikan sukuun ja niille ominaista on kirpeä ja hapan maku. Karpalon marjoja arvostetaan ympäri maailmaa niiden parantavien ja terveyttä edistävien vaikutustensa vuoksi.

Superfood, joka uudistaa koko kehoa!

Karpalot ovat oikeita vitamiinipommeja. Marjat sisältävät useita bioaktiivisia aineita, jotka vähentävät vapaita radikaaleja ja suojaavat soluja. Niiden korkeat natrium- fosfori-, kalium- ja E-vitamiinipitoisuudet tekevät niistä erittäin tehokkaita taistelussa ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

Tuotteet stimuloivat solunjakautumista, ihon pinta tasoittuu ja ihosta tulee nuorekkaamman näköinen.

Jo hoidon alussa tunnet hedelmäisen karpalon tuoksun kun vartalo kuoritaan karpalonsiemenöljyä sisältävällä kuorinnalla. Anti-aging vaikutus saadaan karpalonaamiolla joka tehostaa ihon luonnollista uudistumisprosessia, napakoittaen ja pehmittäen ihoa. Naamion aikana kasvoille tehdään paineluhieronta ja hoidon päättää ihana kokovartalon rentouttava spa-hieronta. Hoidon jälkeen iho on ihanan pehmeä, rauhallinen ja kosteutettu.

 Spa-vartalohoitojen hinnasto

KOSTEUTTAVA SUKLAAVARTALOHOITO Janssen Cosmetics

Vartalo kuoritaan Body Polish "COCOA" kuorinnalla, jonka ihana aromi herättelee aistit suklaa hoidolle. Kuorinta tekee ihosta hyvin puhdistuneen ja kuoritun, jättäen sen pehmeäksi ja joustavaksi.

  • MURSKATUT KAAKAOPUUN SIEMENET -poistavat kuolleen ihosolukon
  • MERISUOLA -aktivoi happojen ja kuona-aineiden poistumista
  • ALLANTOIN -kosteuttaa

Tämän jälkeen vartalolle levitetään Creamy Body Pack "COCOA" vartalopakkaus jonka aromi rentouttaa ja inspiroi, sekä mieltä että kehoa. Naamion aikana iho kosteutuu ja palauttaa sen elastisuuden.

  • KAAKAOPUU -tasapainottaa, edistää solu-uusiutumista ja ennaltaehkäisee ikääntymistä
  • A-BISABOLOL -rauhoittaa ihoa ja estää ihoärsytyksiä

Hinnasto