Uutuus hoito!

SWEET TEMPTATION              

-Hyvä mieli, pehmoinen iho!                                                       

Kukapa ei rakastaisi ihanaa suklaan tuoksua, joka välittömästi antaa hyvän olon -tunteen. Kylmällä ilmalla kuppi kuumaa kaakaota, onnellinen makuelämys suklaan sulaessa suussa, hetki jolloin maistat herkullista konvehtia…

Sweet Temptation on ihonhoidon makea houkutus!

Suklaa todistetusti parantaa mielialaa ja luo hyvän olon -tunnetta. Kaakaopavut sisältävät fenyylietyyliamiinia, joka stimuloi dopamiinin eritystä aivoissa. Dopamiinia kutsutaan myös mielihyvähormoniksi.

Jo pelkkä suklaan houkutteleva tuoksu saa meidät rentoutumaan ja rauhoittumaan. Samaan aikaan kaakao vähentää oksidatiivisesta stressistä johtuvia vapaita radikaaleja. Suklaa sisältää polyfenoleita, joilla on antioksidanttinen vaikutus. Polyfenolit auttavat  ihoa näyttämään nuorekkaammalta, kiinteämmältä ja terveemmältä.

Hoito aloitetaan ihoa tehokkaasti kuorivalla suklaakuorinnalla, joten pääset nauttimaan mielialaakin hemmottelevasta suklaan tuoksusta alusta alkaen.  Kaakaopuun uutetta sisältävä kuorinta palauttaa ihon kosteustasapainon, stimuloi mikroverenkiertoa ja suojaa vapailtahappiradikaaleilta. Naamion aikana kasvoille tehdään paineluhieronta ja hoidon päättää ihana kokovartalon rentouttava spa-hieronta. Hoidon jälkeen iho on ihanan pehmeä, rauhallinen ja kosteutettu.

YOUTH PERFECTION                

-Hemmottelevaa superfoodia vartalolle.               

Karpalot ovat uutta superfoodin saralla! Joko myslin tai smoothien joukossa nautittuna näillä pienillä marjoilla saat päivän reippaasti käyntiin. Karpalot kuuluvat mustikan sukuun ja niille ominaista on kirpeä ja hapan maku. Karpalon marjoja arvostetaan ympäri maailmaa niiden parantavien ja terveyttä edistävien vaikutustensa vuoksi.

Superfood, joka uudistaa koko kehoa!

Karpalot ovat oikeita vitamiinipommeja. Marjat sisältävät useita bioaktiivisia aineita, jotka vähentävät vapaita radikaaleja ja suojaavat soluja. Niiden korkeat natrium- fosfori-, kalium- ja E-vitamiinipitoisuudet tekevät niistä erittäin tehokkaita taistelussa ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

Tuotteet stimuloivat solunjakautumista, ihon pinta tasoittuu ja ihosta tulee nuorekkaamman näköinen.

Jo hoidon alussa tunnet hedelmäisen karpalon tuoksun kun vartalo kuoritaan karpalonsiemenöljyä sisältävällä kuorinnalla. Anti-aging vaikutus saadaan karpalonaamiolla joka tehostaa ihon luonnollista uudistumisprosessia, napakoittaen ja pehmittäen ihoa. Naamion aikana kasvoille tehdään paineluhieronta ja hoidon päättää ihana kokovartalon rentouttava spa-hieronta. Hoidon jälkeen iho on ihanan pehmeä, rauhallinen ja kosteutettu.

 

Spa-hoitojen hinnasto