-TÄYTEAINEHOIDOT-

HYDRYALIX 1,25ml hinta alkaen 280 €

Hydryalix täyteaineet ovat Israelissa valmistettu täyteainesarja, jolla on CE-hyväksyntä. Täyteaine on steriili ristiinsidottu hyaluronihappo, joka ei sisällä elinperäisiä ainesosia. Hydryalix täyteaineet ovat läpinäkyvää biologisesti hajoavaa geeliä, jonka kolme ainesosaa ovat hyaluronihappo (HA), fosfaatti ja BDDE (Butaanidiolidiglysidyylieetteri). BDDE on täyteaineen ainoa kehomme ulkopuolinen ainesosa, mutta sen pitkäaikainen käyttö monissa täyteainesarjoissa on osoittanut turvallisuutensa. BDDE:n ansiosta HA-pohjaisen täyteainegeelin biologinen hajoaminen hidastuu ja näin täyteainehoidon tulokset säilyvät pidempään. Hyaluronihappopohjaiset täyteainehoidot eivät ole koskaan pysyviä.

Vaikutusaika on yksilöllinen, keskimäärin 3-9kk. Pysyvyyteen vaikuttaa valittu täyteaine ja sen partikkelikoko, ihmisen oma aineenvaihdunta sekä alueen verenkierron vilkkaus. Esim. huulissa täyteaine metabolisoituu nopeammin kuin poskissa, koska huulien verenkierto on vilkasta.

Puudute 10€.

TEOSYAL 1ml hinta alkaen 340 €

Teosyal täyteainehoito on pehmeä ja potilasystävällinen. Teoxane laboratories on kehittänyt tuotesarjan, joka sisältää lidokaiini-paikallispuudutteen. Siksi täyteainehoito Teosyalilla on huomattavasti kivuttomampi, kuin injektio ilman puudutetta. Hyaluronihappo on biohajoava, luonnollinen ja turvallinen aine, joka takaa luonnollisen ja nopean hoitotuloksen jopa yhdellä käsittelykerralla.
Teosyal RHA on ensimmäinen HA, joka ottaa huomioon kasvojen omat liikkeet ja ilmeet. RHA säilyttää ihon elinvoiman ja pehmeyden. Sopii erityisesti kasvojen liikkuvimmille alueille, kuten huuliin, poskipäihin, otsaan ja suupielten välisiin juonteisiin. Teosyal RHA geeli on hyvin joustavaa ja kimmoisaa. Vaikutus on välitön ja pitkäkestoinen. Teosyalin pysyvyyteen vaikuttaa hyaluronihapon pitoisuus (mg/ml), täyteaineen ristiinsidos sekä hyaluronihappoketjun rakenne. Sen pysyvyyttä on kehitetty Genevessä (Teoxane laboratories) luomalla geeliin pitkiä hyaluronihappoketjuja, sen vuoksi BDDE ja ristiinsidos pitoisuutta on pystytty vähentämään Teoasyal RHA geelissä.

BOTULIINITOKSIINI Täyteainehoidon yhteydessä BOTOX
Naururypyt 130 € 150 €
Sibeliusrypyt 160 € 180 €
Otsan vaakasuorarypyt 260 € 280 €
Koko yläkasvo, 3 aluetta (550 €) 380 € (610 €) 400 €

Lisäyksiköt tarvittaessa otsaan 7€/yksikkö. Yksi injektio on n. 4-7,5 yksikköä. Lisäyksiköt annetaan tarvittaessa kontrollikäynnillä kolmen viikon kuluttua injektion annosta.

Täyteainehoidot saatavilla jälleen syksymmällä.

Ajanvaraukset puhelimitse.