ARTDECO, meikkitrendien edelläkävijä

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa.

Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä! Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin.

Suomessa upeat ARTDECO-tuotteet ovat saatavina kosmetologeilta ja meikkiasiantuntijoilta kosmetiikan erikoisliikkeistä ja kauneushoitoloista.

 • Jos tarvitset meikkauksen jollekin lauantaille, voit varata ajan puhelimitse.
 • Tuotteet ovat ostettavissa hoitolalta, voit varata netti-ajanvauksesta 30min. ostosajan meikkituotteisiin.

Ajanvaraus

KESTOPIGMENTOINTI

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA kestopigmentoinnista

Kenelle pigmentointi sopii?

Suurin käyttäjäryhmä on keski-ikäiset naiset, joilla kulmakarvat alkavat harventua, huulten raja hälvenee ja silmänrajausten tekeminen vaikeutuu näön heiketessä. Tällöin kestopigmentointi on hyvä apu ongelmaan. Kestopigmentointi on hyvä myös tilanteissa, joissa meikin käyttö on hankalaa esim. liikuntaharrastukset ja jotkut ammatit.

Kuinka kauan kestopigmentointi kestää iholla?

Kestopigmentointi pysyy hyvänä asiakkaan ihosta riippuen n. 1-3 vuotta. Väri haalistuu pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä. Kestopigmentoinnin vahvistus kannattaa tehdä ennen kuin muoto ja väri katoavat kokonaan. Kestopigmentoinnin vahvistaminen maksaa n. puolet alkuperäisestä hinnasta  jos on vielä ”raamit” tallella, ettei tarvitse aloittaa täysin alusta.

Kuinka kauan tekeminen kestää?

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa n.3 tuntia. Tekemiseen ei välttämättä mene niin kauan, mutta näin on varattu riittävästi aikaa valita oikea väri ja muoto asiakkaan kanssa.

Miten kestopigmentointi tehdään?

Suunnittelu aloitetaan tekemällä esipiirrokset kulmiin ja huuliin.  Kun ollaan päästy toivottuun muotoon valitaan asiakkaan kanssa yhdessä sopiva väri. Kun esipiirros on valmis ja asiakas on hyväksynyt muodon tehdään kestopigmentointi. Kestopigmentointiväri viedään ihon alle ohuella neulalla. Käsiteltävä alue puudutetaan pintapuudutteella.

Huuliin pigmentoidaan ohut raja, jota voidaan hieman häivyttää huulen rajan sisäpuolelle, jolloin raja ei korostu niin selvästi. Huulten omaa muotoa voi esipiirrosvaiheessa hieman korjailla. Huulissa väri pyritään valitsemaan mahdollisimman lähelle huulen omaa sävyä, jotta tulos näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta myös ilman huulipunaa.

Silmänrajauksissa väri viedään ripsien tyveen, ripsien sekaan, jolloin muodosta tulee automaattisesti silmän muodon mukainen.

Onko useita värejä ja miten sopiva väri valitaan?

Värejä on monia, joten jokaiselle asiakkaalle löytyy varmasti mielekäs väri. Värin valinnassa otetaan huomioon asiakkaan ihon ja hiusten värin lisäksi myös asiakkaan tyyli.

Miksi toinen pigmentointi tehdään?

Koskaan ei voi ennalta tietää miten iho ottaa värin vastaan, joten toisessa pigmentoinnissa katsotaan miten väri on jäänyt ja lisätään väriä.  Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan kuuden viikon kuluttua ensimmäisestä pigmentoinnista. Jälkipigmentoinnissa voidaan myös pigmentoinnin värisävyä muuttaa.

Tärkeää hygieniasta.

Kestopigmentoinnissa kaikki neulat ja neulanohjaimet ovat aina kertakäyttöisiä. Käsittelyn aikana käytetään koko ajan hanskoja, näin tekijä suojaa asiakasta sekä itseään. Kaikki ihon kanssa kosketuksissa oleva on aina kertakäyttöistä. Väriä otetaan tarvittava määrä pumppupullosta pieneen kertakäyttöiseen kuppiin.

Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille:

Flunssa/muu tulehdus, Diabetes,  verenohennuslääkitys/verenvuototauti, puudutusaineallergia, raskaus ja imetys. Silmätulehduksen ja herpeksen jälkeen on hyvä odottaa vähintään kuusi viikkoa.

Ajanvaraus

pfb Vanish kotikäyttöön

Hyvästit sisäänkasvaneille karvoille!

pfb Vanish on ainutlaatuinen, elegantti roll-on-geeli, joka on kehitetty ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja, joita muodostuu usein sheivauksen, vahauksen, nyppimisen, tai epilaattorilla tehdyn karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään , jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä.

pfb Vanish kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja "nostaa" sisään kasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys mm. turvotus ja punoitus häviävät. Tuote poistaa karvanpoistosta syntyneitä iho-oireita ja sopii sekä miehille, että naisille. Jotta ihokarvojen poistosta aiheutuvaa ärsytystä ja karvojen sisäänkasvua voidaan lieventää,  liuoksen tulee pystyä läpäisemään ihon suojakerrokset ja siksi se sisältää voimakkaita, mutta iholle helliä kuorivia ainesosia, jotka lievittävät iho-oireita nopeasti. Se auttaa myös lievään akneen sen antibakteeristen ja kuorivien ainesosien ansioista, jolloin mustapäät ja näpyt vähenevät. Se myös kuivattaa näppyjä, jolloin näpyt paranevat nopeammin ja onkin ihanteellinen tuote rasvaiselle iholle. Tuotetta voi käyttää kaikkialle muualle, mutta ei limakalvoille.

Tuotetta voi käyttää kasvoille,  kaulalle, kainaloihin, bikinialueelle, rintaan, selkään, sääriin ja reisiin päivittäin karvanpoiston jälkeen.

 • Rauhoittaa ärtyneen ihon depilaation jälkeen.
 • Kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa.
 • Nostaa sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle.
 • Uudistaa ja pehmentää paksuuntunutta ihoa.
 • Poistaa näppyjä ja auttaa karvatupentulehduksien hoidossa.
 • Sopii miehille ja naisille.
 • Ei ärsytä ihoa.
 • Ei valkoisia jälkiä iholla käytön jälkeen.
 • Viilentävä vaikutus.
 • Näet tuloksia jo 24- 48 tunnin sisällä.

KOSTEUTTAVA SUKLAAVARTALOHOITO Janssen Cosmetics

Vartalo kuoritaan Body Polish "COCOA" kuorinnalla, jonka ihana aromi herättelee aistit suklaa hoidolle. Kuorinta tekee ihosta hyvin puhdistuneen ja kuoritun, jättäen sen pehmeäksi ja joustavaksi.

 • MURSKATUT KAAKAOPUUN SIEMENET -poistavat kuolleen ihosolukon
 • MERISUOLA -aktivoi happojen ja kuona-aineiden poistumista
 • ALLANTOIN -kosteuttaa

Tämän jälkeen vartalolle levitetään Creamy Body Pack "COCOA" vartalopakkaus jonka aromi rentouttaa ja inspiroi, sekä mieltä että kehoa. Naamion aikana iho kosteutuu ja palauttaa sen elastisuuden.

 • KAAKAOPUU -tasapainottaa, edistää solu-uusiutumista ja ennaltaehkäisee ikääntymistä
 • A-BISABOLOL -rauhoittaa ihoa ja estää ihoärsytyksiä

Hinnasto

 

LVL- ripsien kestotaivutus

Yhdellä käsittelyllä saat omiin ripsiin pituutta, volyymia ja kohotusta.

Lyhenne LVL tulee sanoista, jotka kuvaavat erinomaisesti LVL- hoidon lopputulosta

 • lenght, pituus
 • volume, volyymi
 • lift, kohotus.

On olemassa kolme tapaa tehdä ripsien kestotaivutusta/ripsipermanenttia:

 • rulla-, klipsi ja silikonityynytekniikka. LVL-tekniikassa käytetään silikonityynyjä jolloin ripset taipuvat kauniisti koko matkalta, eikä riskiä latvojen kihartumisesta ole.

Ripset todella vaikuttavat pidemmiltä ja taipuvat kauniisti ylöspäin! Suosittelemme LVL- hoitoa kaikille, jotka käyttävät päivittäin ripsientaivutinta ja/tai maskaraa, ja kaikille jotka haluavat omiin ripsiin näyttävyyttä ilman ripsienpidennyksiä. Hoito itsessään kestää noin tunnin ja huolto suositellaan tehtäväksi 6-8 viikon välein.

Huomioitavaa!

Tulethan hoitoon ilman silmämeikkiä ja ilman piilolinssejä. Ripsiä ei saa kastella 24h käsittelyn jälkeen, koska se voi heikentää lopputuloksen kestoa.

Hinnasto

BeautyLash Eyelash Growth Booster

Beauty Lash Eyelash Growth Boosterin avulla saat luonnollisen ripsienpidennyksen kuluttamatta ripsiä. Säännöllinen boosterin käyttö stimuloi ripsien kasvua jonka jälkeen ripsesi ovat tuuhemmat, vahvemmat, pidemmät, sekä luonnollisen kauniit.

Kuinka se toimii?

Growth Boosterin vaikuttavat aineet

 • Black Sea Rod Oil pidentää ja tehostaa merkittävästi ripsen kasvuvaihetta. Ripsen juuret vahvistuvat aktivoituneen solutason ansiosta. Näin ollen ripsistä tulee vahvemmat ja ennenaikainen ripsien irtoaminen estyy.
 • D-panthenol ravitsee ja antaa kiiltoa.
 • Hyaluronihappo kosteuttaa ripsen juuria ja estää ripsiä kuivumasta.
 • Biotin toimii ”kauneusvitamiinina”.
 • Tuote toimii myös kulmakarvoihin.

Säännöllinen käyttö takaa kestävän lopputuloksen.
Levitä seerumi iltaisin yhdellä vedolla eyelinerin tapaan puhtaalle ja kuivalle ripsirajalle. Growth Boosterin vaikutus alkaa näkyä kun tuotetta on käytetty muutaman viikon ajan. Kuuden viikon jälkeen ripsesi ovat jopa 75 % pidemmät. Yksi pakkaus Growth Boosteria riittää noin 4-5 kuukaudeksi.

- jopa 75 % pidemmät ripset
- tuuheammat ja vahvemmat ripset
- tieteellisesti todistettu toimivuus
- kliinisesti testattu

NNB -Natural Nail Boost

VAHVISTA, SUOJAA, KASVATA

NNB-hoito suojaa käsien kynsiä ja varmistaa, että kynnet voivat kasvaa kauniiksi, vahvoiksi ja tasaisiksi. Jos kärsit hauraista, pehmeistä ja vaurioituneista kynsistä sopii NNB sinun kynsille. Hoito sopii hyvin myös geeelilakkauksen/ rakennekynsien poiston jälkeen jos kyntesi ovat heikot.

NNB-suojaa kynttä ja on liuottimia kestävä, geelilakkamainen pinta, joka sopii myös geelilakkauksen pohjaksi vahvistamaan kynttä. NNB-geeliä levitetään ohut kerros oman kynnen päälle. * Voit kotona lakata tavallisella lakalla NNB:n päälle ja poistaa lakan acetonittomalla lakanpoistoaineella, jolloin NNB jää edelleen kynnelle.

Erityiskoostumuksensa ansiosta NNB-geeli on joustava ja estää halkeilun ohuesta kerroksesta huolimatta.

NNB-hoito sopii

 • Jos haluat tasaiset, vahvat ja kauniit kynnet.
 • Sinulla on ohuet, hauraat tai pehmeät kynnet.
 • Haluat suojata kyntesi luonnollisella tyylillä.
 • Haluat vahvan suojan kynsille, mutta et halua rakennekynsiä.
 • Sinulla on uurteiset kynnet ja haluat tasaiset kynnet.
 • Miehet joilla on heikot kynnet -> hoito on hyvin luonnollisen näköinen.

Hoidossa on kaksi "sävyä"

 • MATT, joka on hyvin näkymätön kynnellä
 • EVEN BRIGHTER, joka on kirkas ja kynnen keltaisuutta korjaava

Hinnasto

VARPAANKYNSIEN GEELILAKKAUS

Geelilakalla

 • ei pidennetä kynttä
 • toimii kynsilakan tavoin
 • kestävä
 • suojaa kynttä tavallista lakkaa paremmin

Geelilakka levitetään ohuesti kynnelle kynsilakan tavoin ja kovetetaan LED-valolla. Lakasta tulee kiiltävä ja kestävä. Varpaankynsissä lakkaus voi pysyä virheettömänä jopa siihen asti kun se poistetaan. Geelilakkaus voidaan tehdä varpaankynsille joko jalkahoidon yhteydessä tai omana hoitonaan.

Hinnasto

PORON iskunvaimennus pohjallisilla APU ASKEL KIPUUN

Poron pohjallisilla apua kipuihin

 • Erikoispohjallinen sopii helposti moniin kenkiin
 • Avokantaisin kenkiin voidaan kiinnittää 2-puoleisella teipillä
 • PERMAFRESH käsittely vähentäää hajua aiheuttavien bakteerien kasvua
 • Hengittävä, hiostamaton materiaali jonka voi myös pestä

Ennen kokematonta mukavuutta jaloillesi -sopii kaikille

 • Urheileville ja paljon liikkuville
 • Työ- ja turvakenkiin
 • Erityisryhmille: diabetes, reuma, jalan rasitusvammat, leikkaustan jälkitilat, korvaamaan jalkapohjan rasvapatjaa

Poron pohjalliset kun jalkasi tarvitsevat apua

Jalkavaivat, sekä polvien ja lonkkien nivelkivut pahenevat usein, kun jalkaterä tärähtää maata vasten. Jokaisen askeleen paineaalto, joka on yhtä voimakas kuin ihmisen oma paino kolminkertaisena, liikkuu kehossa ylöspäin. Vuosien aikana tämä jatkuva ja toistuva rasitus heikentää kehon omaa iskunvaimennusjärjestelmää. Seistessä tai kävellessä alkaa tuntua rasituskipua kaikissa nivelissä.

POHJALLISET YKSILÖLLISESTI

 • Iskua vaimentava pohjallinen tehdään jokaiselle henkilökohtaisesti oman jalan koon mukaan.
 • Tarvittaessa PORON pohjallisiin voidaan lisätä yksilöllisesti mitattuna myös päkiää/jalkapöytää kohottava pohjalliselementti (jalkapelotti), joka tasaa päkiän alueen kuormitusta.
 • Pohjallinen joka kohottaa päkiää voidaan valmistaa kokopohjallisena, tai puolipohjallisena joka sopii vielä paremmin kaikkiin kenkiin.

Pesuohjeet

Voidaan pestä tarpeen mukaan pyyhkimällä märällä, tai käsin haaleassa vedessä miedolla saippualla. Painellaan kuivaksi ja annetaan kuivua huoneenlämmössä. Ennen kuin laitat pohjallisen kenkääsi, tarkista ettei kengässä ole epäpuhtauksia kuten hiekkaa, tai mitään terävää. Näitä ohjeita noudattaen kestää PORON pohjallinen koko kengän käytttöiän.

Kysy lisää hoitolasta!

VERRUTOP SYYLÄNHOITO

Verrutop syylänpoisto on tehokas ja kivuton hoito

Orgaanisen ja epäorgaanisen hapon avulla saadaan aikaiseksi solunegroosi ja syylän kuivuminen. Hoitoa ei voida tehdä jos asiakkaalla on pahanlaatuinen kasvain, keloidi, tai tulehtunut iho.

Hoidossa poistetaan ensin syyläkudosta ja sitä ympäröivä kuollut ihosolukko. Jos syylä alkaa vuotaa voidaan hoito tehdä normaalisti. Hoidon jälkeen ei syylää tarvitse peittää, mutta jos halutaan keventää syyläkohtaa kävelykivun poistamiseksi, voit ostaa hoitolasta kevennystuotteita kotikäyttöön.

Kotihoito

Syylä tulee puhdistaa päivittäin desinfiointiaineella, muuten hoitojakso ei aiheuta rajoitteita. Uusintakäsittely voidaan tehdä noin viikon kuluttua. Yleensä vaaditaan 2 hoitokertaa, mutta jos syylä on laaja-alainen tai syvällä voidaan tarvita useampi hoitokerta. Hoito on turvallinen ja kivuton käytettäväksi myös lapsilla ja diabeetikoilla.

Hinnasto